Quantcast
Having trouble installing addons? - Page 9 - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
05-06-20, 12:58 PM   #161
Fathathyme
A Defias Bandit
 
Fathathyme's Avatar
Join Date: May 2020
Posts: 2
Addon ClusterBleep

I have tried multiple times to install the latest Addon. I used Minion which was worthless and have since attempted multiple self-installs. I get the install loaded as shown in the attached screenshot, I reboot, I pray to the WoW gods, and [i]the add-on never loads[i]. Please give me a hint on what might be wrong.

Carbonite Install 2020-05-06.pdf
  Reply With Quote
05-06-20, 04:18 PM   #162
Seerah
Fishing Trainer
 
Seerah's Avatar
WoWInterface Super Mod
Featured
Join Date: Oct 2006
Posts: 10,764
It looks like you've pulled everything out of the Carbonite folder. It should look like this:


If you need additional assistance, have you looked through this?
https://www.wowinterface.com/forums/..._howto_install
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	carbonite.PNG
Views:	178
Size:	100.6 KB
ID:	9444  
__________________
"You'd be surprised how many people violate this simple principle every day of their lives and try to fit square pegs into round holes, ignoring the clear reality that Things Are As They Are." -Benjamin Hoff, The Tao of Pooh

  Reply With Quote
05-06-20, 04:19 PM   #163
Seerah
Fishing Trainer
 
Seerah's Avatar
WoWInterface Super Mod
Featured
Join Date: Oct 2006
Posts: 10,764
Oh, heeeeyyyyy.... You're also missing the _retail_ (or _classic_) folder in your directory.
__________________
"You'd be surprised how many people violate this simple principle every day of their lives and try to fit square pegs into round holes, ignoring the clear reality that Things Are As They Are." -Benjamin Hoff, The Tao of Pooh

  Reply With Quote

WoWInterface » AddOns, Compilations, Macros » AddOn Help/Support » Having trouble installing addons?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off